Kapsalon ´t Slag

Kapsalon ´t Slag is een Kapper gelegen aan Het Slag 23 in Westervoort.

Meer informatie over Kapsalon ´t Slag in Westervoort

Kapsalon 't Slag in Westervoort is gesloten van 13 t/m 23 oktober vanwege de herfstvakantie. Ze hebben nu ook een nieuw product in hun assortiment, genaamd KIKI CURLS, speciaal voor natuurlijke krullen. De kapsalon heeft professionele en betrokken kapsters die graag persoonlijk advies geven. Ze nemen alle tijd en aandacht voor hun klanten en beantwoorden graag vragen over behandelingen of helpen bij het kiezen van een nieuw kapsel. De openingstijden en prijzen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Kapsalon ´t Slag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon ´t Slag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon ´t Slag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon ´t Slag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Kapsalon ´t Slag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon ´t Slag

Bezoekers bekeken ook