KAPSALON La Vera

KAPSALON La Vera is een Kapper gelegen aan Dorpstraat 108 B in Westervoort.

Meer informatie over KAPSALON La Vera in Westervoort

Bij Kapsalon "La Vera" kun je terecht voor een no-nonsense knipbeurt voor dames, heren en kinderen. De salon biedt deskundig en persoonlijk advies over kapsels, huid, kleur en het juiste productgebruik. Naast knip- en kleurbehandelingen kun je ook hoofdhuidanalyses en advies over haaruitval en hoofdhuidproblemen krijgen. Samen met jou wordt er gezocht naar het juiste kapsel, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen, gezichtsvorm, huidskleur en haartype. Er worden kleuranalyses aangeboden om het juiste kleuradvies te kunnen geven. Daarnaast wordt er gekeken naar de juiste styling- en verzorgingsproducten die bij jouw nieuwe look passen. Kapsalon "La Vera" blijft op de hoogte van de nieuwste haartrends om altijd het beste advies te kunnen blijven geven.

Wil je weten wat KAPSALON La Vera verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KAPSALON La Vera of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KAPSALON La Vera? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KAPSALON La Vera het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar KAPSALON La Vera reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KAPSALON La Vera

Bezoekers bekeken ook