Kapsalon Shairon

Kapsalon Shairon is een Kapper gelegen aan Het Vergun 8C in Westervoort.

Meer informatie over Kapsalon Shairon in Westervoort

SHAIRON is een salon voor haar en visagie, opgericht door Sharon Berendsen. Na het voltooien van haar kappersopleiding en visagie opleiding, heeft Sharon vijf jaar lang in verschillende kapsalons in Nederland gewerkt. Vervolgens is ze de uitdaging aangegaan om als kapster in het buitenland te werken, waar ze veel ervaring heeft opgedaan. Nu heeft ze haar droom van een eigen salon gerealiseerd met SHAIRON. De salon biedt verschillende diensten aan, zoals wassen en knippen voor heren, balayage en bruidsarrangementen. Voor het maken van een afspraak kan er telefonisch contact worden opgenomen of een bericht worden gestuurd naar het opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat Kapsalon Shairon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Shairon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Shairon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Shairon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Kapsalon Shairon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Shairon

Bezoekers bekeken ook