Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven

Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven is een Kapper gelegen aan Dorpsplein 22 in Westervoort.

Meer informatie over Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven in Westervoort

Lovly Hair is een kapsalon met vestigingen in Westervoort en Veenendaal. De salon in Westervoort bestaat sinds 2010 en is opgericht door Nancy. In 2021 opende ze ook een salon in Veenendaal. Beide salons bieden persoonlijk advies op maat en een ontspannen sfeer. Het team van Lovly Hair bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste haarstylisten die op de hoogte zijn van de laatste trends. Nancy is de salonmanager en heeft verschillende specialismen, zoals kleur en extensions. Er zijn ook andere haarstylisten in het team die gespecialiseerd zijn in krullen, kleur en haarverzorging. Lovly Hair biedt ook speciale behandelingen voor krullen en keratinebehandelingen. Daarnaast zijn er bruidsarrangementen en kappersabonnementen beschikbaar. Het abonnement biedt de mogelijkheid om voor een vast maandbedrag het hele jaar door naar de kapper te gaan. Het abonnement is persoonsgebonden en een foto is verplicht.

Wil je weten wat Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Kapper Lovly Hair by Nancy - Highlights & haar verven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Lovly Hair by Nancy – Highlights & haar verven

Bezoekers bekeken ook