Helena Huid- en Voetverzorging

Helena Huid- en Voetverzorging is een Schoonheidssalon gelegen aan Koeweide 24 in Westervoort.

Meer informatie over Helena Huid- en Voetverzorging in Westervoort

Helena Huid- en Voetverzorging is een praktijk voor huid- en voetverzorging, opgericht door Petra de Bruin in januari 2004. Met haar achtergrond als doktersassistente en opleidingen in pedicure en schoonheidsspecialist, heeft ze een brede kennis en ervaring opgebouwd. De praktijk is gevestigd aan de Koeweide 24 in Westervoort en biedt verschillende behandelingen aan, zoals gelaatsbehandelingen, epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, hand- en voetpakkingen en ontspannende massages, waaronder Hot Stone massage. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar 06 40 49 24 19. Tijdens de behandeling worden de producten afgestemd op de behoefte van de huid op dat moment. Benieuwd naar de producten waarmee Petra werkt en welke ze verkoopt? Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Wil je weten wat Helena Huid- en Voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helena Huid- en Voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helena Huid- en Voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helena Huid- en Voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Helena Huid- en Voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helena Huid- en Voetverzorging

Bezoekers bekeken ook