Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi

Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi is een Schoonheidssalon gelegen aan Halve Morgen 101 in Westervoort.

Meer informatie over Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi in Westervoort

Diva's Permanente Make-up Studio is een schoonheidssalon in de regio Arnhem die gespecialiseerd is in permanente make-up. Ze hebben 15 jaar ervaring en blijven up-to-date door internationale trainingen te volgen. Ze werken met de beste producten en technieken en bieden verschillende permanente make-up technieken aan, zoals het breder, voller, dunner of donkerder maken van de wenkbrauwen en het camoufleren van littekens. Ze adviseren en tekenen de vorm en kleur van de wenkbrauwen voordat ze beginnen. Er zijn positieve recensies van klanten die tevreden zijn met de resultaten van de behandelingen. De studio is twee avonden per week geopend en je kunt hen volgen op social media.

Wil je weten wat Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diva’s Permanente Make up Studio by Deysi

Bezoekers bekeken ook