Studio JustMiranda

Studio JustMiranda is een Schoonheidssalon gelegen aan Klapstraat 32 in Westervoort.

Meer informatie over Studio JustMiranda in Westervoort

Hot wax is een nieuwe professionele methode voor ontharen zonder al te veel pijn. CND Shellac is een nagellak die de nagels verstevigt en tot wel twee tot drie weken mooi blijft zitten. Met de Lashes behandeling krijg je volle en gelift wimpers die tot wel 8 tot 12 weken mooi blijven. Er zijn ook positieve reviews van klanten die tevreden zijn met de behandelingen en de vriendelijke service. Er is een AVG & Prijslijst beschikbaar en het bedrijf is goed bereikbaar voor contact.

Wil je weten wat Studio JustMiranda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio JustMiranda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio JustMiranda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio JustMiranda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Studio JustMiranda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio JustMiranda

Bezoekers bekeken ook