schoonheidssalon

schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Mollevite 7 in Westervoort.

Meer informatie over schoonheidssalon in Westervoort

Met H.I.F.U. Ultherapie kun je de resultaten van een facelift bereiken zonder snijden of injecties. Deze behandeling werkt in de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. De salon waar deze behandeling wordt aangeboden, bestaat al ruim 40 jaar en maakt gebruik van puur natuurlijke producten die niet op dieren zijn getest. In de salon wordt niet alleen aan de huid gewerkt, maar ook aan de oorzaken van huidproblemen. Klanten zijn erg tevreden met de behandelingen en de professionele en vriendelijke service van Mathilda, de eigenaresse van de salon. Naast H.I.F.U. Ultherapie biedt de salon ook andere behandelingen aan, zoals aromatherapie en wellness. Daarnaast is er een nieuwe detox behandeling beschikbaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van Altearah's combinatie van kleuren om de interne homeostase te ondersteunen. Deze behandeling bestaat uit een reeks van 3 sessies in de salon.

Wil je weten wat schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook