Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete

Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete is een Fysiotherapeut gelegen aan Hamersestraat 29G in Westervoort.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete in Westervoort

In de praktijk van Fysiotherapie Centrum Westervoort / Fysiotherapie Hamerstaete is het dragen van een mondkapje niet langer verplicht. Als je echter kwetsbaar bent of het prettiger vindt dat je fysiotherapeut tijdens de behandeling een mondkapje draagt, kunnen ze hier rekening mee houden. Ze wassen hun handen regelmatig en houden afstand waar mogelijk. Verder hechten ze veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens en hebben ze een privacybeleid opgesteld. Voor meer informatie hierover kun je op de website klikken. Samen streven ze ernaar om COVID-19 buiten de deur te houden.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk Hamerstaete

Bezoekers bekeken ook