Fysiotherapie Henk Scholing

Fysiotherapie Henk Scholing is een Fysiotherapeut gelegen aan Het Vergun 5 in Westervoort.

Meer informatie over Fysiotherapie Henk Scholing in Westervoort

Ons doel is dat je je comfortabel voelt bij ons, zodat je optimaal aan je herstel kunt werken. We behandelen klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en begeleiden je bij (sport)revalidatie volgens een individueel plan. Daarnaast bieden we manuele therapie aan, waarbij gerichte bewegingen het gewricht weer beter kunnen laten bewegen. Ook behandelen we patiënten met (lymf)oedeem en bieden we therapie aan voor oncologie patiënten. Als pijnklachten worden veroorzaakt door triggerpoints, passen we dry needling toe om de spier weer normaal te laten functioneren. Daarnaast kunnen we met echografie spieren, banden, gewrichten en slijmbeurzen in beeld brengen om te beoordelen of er sprake is van beschadiging of irritatie. Tot slot bieden we ook massage aan, zowel sportmassages als ontspanningsmassages.

Wil je weten wat Fysiotherapie Henk Scholing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Henk Scholing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Henk Scholing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Henk Scholing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Fysiotherapie Henk Scholing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Henk Scholing

Bezoekers bekeken ook