Fysiotherapie van der Vliet

Fysiotherapie van der Vliet is een Fysiotherapeut gelegen aan Van der Hoevensstraat 12 in Westervoort.

Meer informatie over Fysiotherapie van der Vliet in Westervoort

Fysiotherapie van der Vliet is een praktijk in Westervoort die al sinds 1985 bestaat. Het begon als een eenmansbedrijf opgericht door Peter van der Vliet, maar is in de loop der jaren flink gegroeid. Op dit moment werken er zeven fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisatie of opleiding. Deze specialisaties vullen elkaar goed aan binnen het team. De fysiotherapeuten werken volgens een aantal kernbegrippen, waarvan drie belangrijke zijn: persoonlijke aandacht, kwaliteit en een actieve benadering. De praktijk heeft twee locaties in Westervoort, namelijk in de van der Hoevensstraat en in het gezondheidscentrum Rozet. Voor meer informatie over de praktijk, fysiotherapie en de specialisaties kunt u terecht op de website. Om een afspraak te maken kunt u bellen met de praktijk en zij zullen ervoor zorgen dat er een afspraak wordt gemaakt op een tijdstip dat voor u uitkomt.

Wil je weten wat Fysiotherapie van der Vliet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie van der Vliet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie van der Vliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie van der Vliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Fysiotherapie van der Vliet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie van der Vliet

Bezoekers bekeken ook