Vivokin Applied Technologies

Vivokin Applied Technologies is een Softwarebedrijf gelegen aan Dr. Schaepmanstraat 33 in Westervoort.

Meer informatie over Vivokin Applied Technologies in Westervoort

Vivokin Applied Technologies is een klein bedrijf gevestigd in Gelderland dat interface oplossingen bouwt voor websites, desktop applicaties en online services. Ze hebben een eigen CMS oplossing waarmee ze bedrijven helpen om hun communicatieproces te verbeteren. Daarnaast helpen ze bedrijven om hun website responsive te maken en automatiseren ze bedrijfsprocessen door middel van analyse en digitalisering. Als bedrijven behoefte hebben aan extra personeel of ondersteuning bij migratie, software of documentatie, kan Vivokin hen daarbij helpen. Ze maken software voor zowel Windows als het web en werken met Visual Studio om applicaties te bouwen voor Windows OS. Ze werken echter niet met Apple of Linux hardware. Op dit moment werken ze aan projecten zoals "De Reiskoffer", "Uren registratie" en "Vivokin CMS".

Wil je weten wat Vivokin Applied Technologies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vivokin Applied Technologies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vivokin Applied Technologies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vivokin Applied Technologies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Vivokin Applied Technologies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vivokin Applied Technologies

Bezoekers bekeken ook