IPS Mobile

IPS Mobile is een Softwarebedrijf gelegen aan Hageland 29 in Westervoort.

Meer informatie over IPS Mobile in Westervoort

IPS Mobile is een innovatieve app voor iPhone, iPad en iPod Touch die je surfervaring volledig verandert. Het is sneller, makkelijker en spannender dan je ooit had durven dromen! Deze app werkt direct en volledig automatisch. Je hoeft niet na te denken over welke pagina's je wilt bezoeken of wat je moet doen, want de app doet dit voor jou. Je hoeft geen webadres in te typen, een pagina te openen of te sluiten, dit doet de app allemaal voor jou. Daarnaast kan de app automatisch scrollen en pagina's wisselen en links voor je openen. Ook wordt de volgende pagina alvast geladen terwijl je een pagina bekijkt. Alle pagina's worden fullscreen geopend, zonder afleiding. Deze app is zo ontworpen dat het zo dicht mogelijk bij de 'ideale' webbrowser komt. Het is snel en makkelijk in gebruik, persoonlijk en privé. Naast de automatische functies kun je met gebaren scrollen en pagina's wisselen. Er is ook een selectie van bookmarks die het meest geschikt zijn op dat moment en je kunt meerdere websites en mappen tegelijk openen met één druk op de knop. Je bookmarkt websites die je vaak wilt bezoeken en stelt in wanneer je deze wilt zien. Je kunt ook links automatisch laten openen en het aantal links en de waarde ervan instellen. Bij het opstarten kan de app automatisch pagina's sluiten, openen, laden, scrollen, links openen en pagina's wisselen. De app is zeer configureerbaar en je kunt bijvoorbeeld de scrollsnelheid instellen, verschillende opties aan- of uitzetten en be.

Wil je weten wat IPS Mobile verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IPS Mobile of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IPS Mobile? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IPS Mobile het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar IPS Mobile reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IPS Mobile

Bezoekers bekeken ook