M. Blom Schilder & Renovatiewerken

M. Blom Schilder & Renovatiewerken is een Schilder gelegen aan Het Biezenweitje 14 in Westervoort.

Meer informatie over M. Blom Schilder & Renovatiewerken in Westervoort

Melvin Blom is een zelfstandige schilder en renovatiewerker die in 2021 zijn eigen bedrijf, M. Blom Schilder & Renovatiewerken, heeft opgericht. Hij is gevestigd in Westervoort en voert opdrachten uit in Gelderland en omgeving. Na het afronden van zijn schilderopleiding en het behalen van zijn diploma's, heeft Melvin gewerkt bij een gerenommeerd schildersbedrijf voordat hij besloot om zijn eigen bedrijf te beginnen. Hij is gepassioneerd over het schildersvak en geniet er enorm van om zelfstandig te werken. Melvin heeft veel ervaring, kennis en liefde voor het vak en gebruikt moderne technieken en materialen om een optimaal resultaat te leveren. Hij gebruikt milieuvriendelijke watergedragen verfproducten voor binnenschilderwerk en is in het bezit van het VCA-keurmerk om veiligheid tijdens het werk te waarborgen. Melvin biedt vrijblijvende offertes aan voor zowel binnen- als buitenschilderwerk en staat klaar om zijn klanten van dienst te zijn.

Wil je weten wat M. Blom Schilder & Renovatiewerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M. Blom Schilder & Renovatiewerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M. Blom Schilder & Renovatiewerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M. Blom Schilder & Renovatiewerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar M. Blom Schilder & Renovatiewerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M. Blom Schilder & Renovatiewerken

Bezoekers bekeken ook