BONGERS schilders

BONGERS schilders is een Schilder gelegen aan Lentsenburg 10 in Westervoort.

Meer informatie over BONGERS schilders in Westervoort

BONGERS schilders is een schildersbedrijf dat zowel binnen als buiten schilderwerk verzorgt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ze werken met een klein team van ervaren vakmensen en maken gebruik van A-merken verf en de beste materialen en technieken. Ze hechten veel waarde aan een goede relatie met de klant en streven naar 100% tevredenheid. BONGERS schilders kan met een frisse kleur een object tot eyecatcher maken en kan ook panden weer nieuw leven inblazen. Ze bieden ook buiten schilderwerk aan, waarbij ze niet alleen het schilderen zelf doen, maar ook de voorbereiding en het behandelen van houtrot. Voor binnen schilderwerk bieden ze verschillende technieken en kleuren aan en denken ze graag mee met de klant. BONGERS schilders heeft ook een pagina met hun laatste projecten en klantervaringen. Voor vragen of een offerte kan er contact worden opgenomen met Pim Bongers.

Wil je weten wat BONGERS schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BONGERS schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BONGERS schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BONGERS schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar BONGERS schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BONGERS schilders

Bezoekers bekeken ook