Wong's Garden

Wong's Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpsplein 114 in Westervoort.

Meer informatie over Wong's Garden in Westervoort

Wong's Garden is een Chinees restaurant dat ook afhaalmaaltijden aanbiedt. Op de afhaalkaart staan verschillende gerechten die je kunt bestellen. Daarnaast is er een speciaal maandmenu voor oktober, waarbij je voor €26,90 een grote bak witte rijst krijgt. Als alternatief kun je ook kiezen voor nasi of bami voor €1,20 extra. Dit maandmenu is voldoende voor 2 à 3 personen. Er is ook een afhaalaanbieding waarbij je zelf een combinatie van gerechten kunt maken. Voor €12,20 krijg je 1 gerecht, voor €21,90 krijg je 2 gerechten en gratis kroepoek en een grote bak witte rijst, en voor €26,90 krijg je 3 gerechten en gratis mini loempia's, kroepoek en een grote bak witte rijst. Let op, dit zijn kleine porties. Ook hier kun je kiezen voor nasi of bami in plaats van witte rijst voor €1,20 extra.

Wil je weten wat Wong's Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wong's Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wong's Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wong's Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Wong's Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wong’s Garden

Bezoekers bekeken ook