Werenfriedkerk

Werenfriedkerk is een Religieuze bestemming gelegen aan Dorpstraat 61 in Westervoort.

Meer informatie over Werenfriedkerk in Westervoort

De Protestantse Gemeente Westervoort is een plek waar ruimte is voor geloof, saamhorigheid, liefde en spiritualiteit. Ze geven de Bijbelse verhalen door in de context van de moderne maatschappij en staan open voor maatschappelijke discussies. De kerk organiseert verschillende activiteiten om zichtbaar te zijn voor de inwoners, zoals de Lichtjesavond, de Top-2000 dienst en de herdertjestocht tijdens de kerstmarkt. Op 2 november is er een lichtjesavond waarbij mensen een lichtje kunnen aansteken om geliefden te herdenken die er niet meer zijn. Op 27 november is er een belangrijke gemeenteavond in het teken van de samenwerking van de Liemerse Kerken. Op 4 november is er een pelgrimswandeling door de bossen van Groot Warnsborn. En in de diensten worden filmpjes van "De Vonk" afgespeeld, die inspirerend kunnen zijn.

Wil je weten wat Werenfriedkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Werenfriedkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Werenfriedkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Werenfriedkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Werenfriedkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Werenfriedkerk

Bezoekers bekeken ook