Wat Lekkers

Wat Lekkers is een Banketbakker gelegen aan Drususlaan 20 in Westervoort.

Meer informatie over Wat Lekkers in Westervoort

Mijn passie is het bakken van lekkere dingen en bij al dat lekkers hoort natuurlijk ook goede koffie. Vanuit mijn foodtruck, op de markt van Oosterbeek en Arnhem Centrum, verkoop ik huisgemaakt vuistgebak en koffie van Arnhemse bodem. Daarnaast maak ik op bestelling taarten die af te halen zijn in Westervoort. Je kunt altijd iets bestellen, vuistgebak of taart, en mijn contactgegevens vind je onderaan de pagina of kom langs op een van de markten. Een deel van het assortiment wisselt bijna wekelijks afhankelijk van het seizoen en de buitentemperatuur. Kom langs om je aan het gehele assortiment te verlekkeren of neem contact op om je wensen te bespreken of een leuke suggestie te doen! Ik streef ernaar om veel lokale producten te gebruiken en verwerken, zoals koffie van Coffee Coban en noten en vruchten van Meneer Shlomi Delicatesse uit Arnhem. Ik kan nu zelfs een gluten- en koemelkvrij product aanbieden voor mensen waarbij dit dieet geen keuze is maar een noodzaak. Je kunt mij vinden op de markt in Oosterbeek op donderdag, op de markt in Arnhem op vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Wat Lekkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wat Lekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wat Lekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wat Lekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Wat Lekkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wat Lekkers

Bezoekers bekeken ook