Sports Planet

Sports Planet is een Sportcomplex gelegen aan Emmerik 5 in Westervoort.

Meer informatie over Sports Planet in Westervoort

Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met verschillende faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het centrum is opgericht in 1974 en heette voorheen 'de Pals'. In 2005 is het overgenomen door Dhr H. Frieling. Het sportcentrum is gevestigd in Westervoort, Gelderland. Het heeft nieuwe openingstijden voor het weekend, waarbij de fitness op zaterdag geopend is van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 8.30 tot 18.00 uur. De reguliere openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 22.30 uur en in het weekend van 8.30 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Sports Planet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports Planet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports Planet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports Planet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Sports Planet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports Planet

Bezoekers bekeken ook