Sportbasisschool Het Startblok

Sportbasisschool Het Startblok is een Basisschool gelegen aan Klapstraat 205 in Westervoort.

Meer informatie over Sportbasisschool Het Startblok in Westervoort

Sport IKC Het Startblok is een school die zich richt op sport en beweging. Ze geloven dat sport meer oplevert dan alleen sportieve vaardigheden. Sport helpt kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen en een goede basis te leggen voor hun gezondheid. Naast onderwijs bieden ze ook opvang voor baby's en peuters. De dagopvang is veilig en huiselijk en biedt mooie speel- en ontwikkelmogelijkheden. Na schooltijd is er buitenschoolse opvang met een breed scala aan sportieve activiteiten. Het team van Sport IKC Het Startblok is enthousiast en vertelt graag over de school. Ze hebben een heldere visie en streven ernaar kinderen de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen, zoals creativiteit, zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Kortom, Sport IKC Het Startblok is een school waar sport en beweging centraal staan en waar kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Wil je weten wat Sportbasisschool Het Startblok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportbasisschool Het Startblok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportbasisschool Het Startblok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportbasisschool Het Startblok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Sportbasisschool Het Startblok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportbasisschool Het Startblok

Bezoekers bekeken ook