Smash goals pt

Smash goals pt is een Personal trainer gelegen aan De Mars 2 in Westervoort.

Meer informatie over Smash goals pt in Westervoort

Bij Smash Goals PT kun je terecht voor personal training in Arnhem en omstreken. Ze bieden gepersonaliseerde begeleiding om je doelstellingen te behalen. Er is een gratis adviesgesprek beschikbaar waarin je meer informatie kunt krijgen en vragen kunt stellen. Smash Goals PT kijkt naar jouw doelstellingen en maakt een op maat gemaakt stappenplan voor blijvend resultaat. Ze zorgen voor een optimale balans tussen gezonde voeding en genieten. Er is persoonlijke begeleiding op maat en je hebt je eigen coach die altijd voor je klaarstaat. Smash Goals PT is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Of je nu wilt afvallen, aankomen of spiermassa wilt opbouwen, zij helpen je naar jouw doel. De oprichter, Maikey, is een ervaren personal trainer met een achtergrond als chef-kok. Hij combineert gezonde voeding en beweging op de juiste manier om voor elke doelstelling de ideale weg te vinden. Er zijn ook positieve ervaringen van klanten die al sterker zijn geworden, zijn afgevallen en hun doelen nog niet hebben bereikt maar vertrouwen hebben in Maikey. Dus als je op zoek bent naar een personal trainer, aarzel dan niet en neem contact op met Smash Goals PT.

Wil je weten wat Smash goals pt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smash goals pt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smash goals pt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smash goals pt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Smash goals pt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smash goals pt

Bezoekers bekeken ook