Slagerij Hetterschijt-Boekhorst

Slagerij Hetterschijt-Boekhorst is een Slagerij gelegen aan Dorpsplein 35 in Westervoort.

Meer informatie over Slagerij Hetterschijt-Boekhorst in Westervoort

Slagerij Hetterschijt is een familiebedrijf dat al sinds 1896 bestaat. Het begon met Cornelis Snelders en werd later overgenomen door Wilhelmus Hetterschijt en vervolgens door zijn zoon Willy Hetterschijt. Op 1 januari 1989 namen Jan Hetterschijt en William Boekhorst de slagerij over, waarbij William Boekhorst nog steeds de slagerij runt. Ze hebben moderne ideeën geïntroduceerd, maar behouden ook de tradities van hun voorgangers. Ze maken nog steeds veel worst en snacks in hun slagerij en hebben in 2009 zelfs zes bekroonde producten gelanceerd. Ze voldoen aan de hygiënecode voor het slagersbedrijf en hebben intensief contact met hun leveranciers om alleen het beste vlees in de winkel te krijgen. Ze werken alleen met erkende bedrijven en staan bekend om hun strenge controles en goede service. Kortom, Slagerij Hetterschijt is een uniek slagersbedrijf waar gezondheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wil je weten wat Slagerij Hetterschijt-Boekhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Hetterschijt-Boekhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Hetterschijt-Boekhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Hetterschijt-Boekhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Slagerij Hetterschijt-Boekhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Hetterschijt-Boekhorst

Bezoekers bekeken ook