Liemers IT - Computerservice voor iedereen!

Liemers IT - Computerservice voor iedereen! is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Lentsenburg 24 in Westervoort.

Meer informatie over Liemers IT - Computerservice voor iedereen! in Westervoort

Liemers IT is opgericht in 2020 om particulieren en kleine bedrijven te helpen met alles wat met computers te maken heeft. Ze bieden diensten aan zoals het installeren van software, het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud en reparaties. Daarnaast verkopen ze ook nieuwe computers, laptops en randapparatuur. De tarieven zijn €35 per uur voor particulieren en €59 per uur voor bedrijven, met een minimumfacturatie van 1 uur. Voorrijkosten zijn €15 tot 10 km vanaf Westervoort en €35 verder dan 20 km. Liemers IT staat bekend om hun persoonlijke behandeling en goede service. Ze zijn te bereiken via e-mail of telefoon voor vragen of overleg.

Wil je weten wat Liemers IT - Computerservice voor iedereen! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liemers IT - Computerservice voor iedereen! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liemers IT - Computerservice voor iedereen!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liemers IT - Computerservice voor iedereen! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Liemers IT - Computerservice voor iedereen! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liemers IT – Computerservice voor iedereen!

Bezoekers bekeken ook