Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Dorpsplein 70 in Westervoort.

Meer informatie over Lidl in Westervoort

In deze tekst wordt informatie gegeven over het inloggen bij je Lidl-account en het registreren als je nog geen account hebt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanmelden voor de nieuwsbrief en het ontdekken van verschillende categorieën in de webshop. Er zijn ook speciale aanbiedingen te vinden in de webshop, zoals de shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Daarnaast wordt er extra korting geboden met Lidl Plus. Verder worden er enkele merken uitgelicht, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er worden ook contactgegevens vermeld en informatie gegeven over de bereikbaarheid van de klantenservice. Ten slotte wordt er verwezen naar de mogelijkheid om de Lidl-app te downloaden en om Lidl te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook