Kim Dalmeijer

Kim Dalmeijer is een Fotograaf gelegen aan Het Gilde 80 in Westervoort.

Meer informatie over Kim Dalmeijer in Westervoort

Afgelopen week ben ik naar Duitsland gereisd om de Bloedmaan van 2019 te fotograferen. Ik wist dat ik in de buurt van Hellenthal in de Eifel moest zijn, maar moest nog een geschikte plek vinden om mijn spullen op te zetten. Een paar weken geleden besloot ik om een speciale fotoserie te maken met een vis als hoofdpersoon. Ik herinnerde me een foto waar een vis uit zijn kom sprong om bij zijn vriend in een andere kom te zijn. Ik wilde iets soortgelijks doen. Ik ben dol op koffie en kan 's ochtends niet functioneren zonder een kopje koffie. Als we thuis geen koffie hebben, raak ik in paniek en rijd ik kilometers om ergens koffie te vinden. Productfotografie is een creatieve tak van sport waarbij je met minimale kosten een mooi resultaat wilt behalen. Ik heb me ook verdiept in specialistische productfotografie, met name sieraden en horloges.

Wil je weten wat Kim Dalmeijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kim Dalmeijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kim Dalmeijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim Dalmeijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Kim Dalmeijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kim Dalmeijer

Bezoekers bekeken ook