Inloopkast de Cirkel

Inloopkast de Cirkel is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Dorpsplein 108 in Westervoort.

Meer informatie over Inloopkast de Cirkel in Westervoort

Bij Inloopkast de Cirkel kunt u niet alleen kleding kopen, maar ook kleding inbrengen. Ze nemen kleding in die nog een ronde mee kan en verkopen dit voor een klein bedrag. Het winkeladres is Dorpsplein 108-109 in Westervoort. Ze hebben ook een naaiatelier waar ze naailes geven en waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verstelwerkzaamheden verrichten en cadeauartikelen maken van tweedehands kleding. De winkel draait op donaties van instanties en de goedheid van de mens. Iedereen is welkom bij Inloopkast de Cirkel, of je nu van duurzaamheid houdt, een klein budget hebt of gewoon goedkoop wil shoppen. Ze bieden een breed scala aan modeartikelen, waaronder babykleding, kinderkleding, dames- en herenkleding, schoenen, tassen, sieraden en themakleding zoals kerst en carnaval. Daarnaast nemen ze ook deel aan evenementen en hebben ze verschillende acties. Er zijn ook foto's te vinden van fotoshoots met kleding van Inloopkast de Cirkel, evenementen en de winkel.

Wil je weten wat Inloopkast de Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inloopkast de Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inloopkast de Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inloopkast de Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Inloopkast de Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inloopkast de Cirkel

Bezoekers bekeken ook