Huis Ter West

Huis Ter West is een Restaurant gelegen aan Zuidelijke Parallelweg 3 in Westervoort.

Meer informatie over Huis Ter West in Westervoort

In het restaurant Huis ter West in Westervoort kun je elke dag van de week genieten van een heerlijke lunch, diner en borrel. De huiselijke sfeer van het oude baanwachtershuis maakt het een fijne plek om elkaar te ontmoeten. In de serre met uitzicht op de Westervoortse brug kun je genieten van het uitzicht. Ze bieden diverse gerechten aan zoals rijk belegde broodjes, salades, burgers, spareribs en vegetarische opties. Daarnaast houden ze ook rekening met dieetwensen. Het restaurant biedt ook een high wine of high beer arrangement aan met lekkere hapjes en drankjes. Voor een gezellige middag kun je ook kiezen voor een high tea, waarbij je kunt genieten van onbeperkt koffie en thee, zoete en hartige lekkernijen en een huisgemaakt soepje met broodjes. Voor een borrel kun je altijd binnenlopen en genieten van heerlijke wijnen, bieren en cocktails. Reserveren is handig, vooral voor groepen van meer dan 6 personen.

Wil je weten wat Huis Ter West verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huis Ter West of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huis Ter West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis Ter West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Huis Ter West reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huis Ter West

Bezoekers bekeken ook