HEMA Westervoort

HEMA Westervoort is een Warenhuis gelegen aan Dorpsplein 14 in Westervoort.

Meer informatie over HEMA Westervoort in Westervoort

HEMA Westervoort is een winkel waar je verschillende producten kunt kopen, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Arnhem, Zevenaar en Oosterbeek.

Wil je weten wat HEMA Westervoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Westervoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Westervoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Westervoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar HEMA Westervoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Westervoort

Bezoekers bekeken ook