Hekkelman I.T.

Hekkelman I.T. is een IT-consultancy gelegen aan Commandeurlant 12 in Westervoort.

Meer informatie over Hekkelman I.T. in Westervoort

Hekkelman I.T. is een betrouwbare partner in de I.C.T. sector en begrijpt dat ICT vaak cruciaal is voor bedrijven. Ze bieden innovatieve op maat gemaakte oplossingen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Hun diensten omvatten onder andere Digitaal Bureaublad, waarbij het hele Windows bureaublad met applicaties en data veilig wordt opgeslagen op servers in het datacenter van Hekkelman I.T. Dit elimineert de noodzaak om te investeren in hardware en Microsoft Office-licenties. Daarnaast bieden ze ook Hosted Exchange, een e-maildienst op basis van Microsoft Office 365, waarbij gebruikers agenda's, contactpersonen en notities kunnen bijhouden en delen. Ze kunnen ook mobiele apparaten koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Hekkelman I.T. via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hekkelman I.T. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hekkelman I.T. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hekkelman I.T.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hekkelman I.T. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Hekkelman I.T. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hekkelman I.T.

Bezoekers bekeken ook