Health-Winkel.nl

Health-Winkel.nl is een Vitamine- en supplementenwinkel gelegen aan Mollevite 19 in Westervoort.

Meer informatie over Health-Winkel.nl in Westervoort

Brands of Nature is de nummer 1 als het gaat om algen en andere gezonde natuurlijke producten. Ze bieden altijd de beste kwaliteit superfoods en supplementen voor een optimale gezondheid. Enkele van hun meest verkochte producten zijn T-Sac zakjes, die nummer 1 zijn per 100 stuks, en supplementen voor bloeddrukregulatie, probiotica, ontstekingsremming, hart- en bloedvatgezondheid, lever- en galgezondheid, darmfunctie, vochtafdrijving en afslanking. Daarnaast bieden ze ook detox-theeën zoals brandnetel en gember thee en kurkuma pepermunt thee. Brands of Nature biedt ook hun eigen huismerk, met producten zoals maca poeder, chlorella, goji bessen, tarwegras poeder, spirulina tabletten en chia zaden. Ze hebben ook nieuwe producten in hun assortiment, zoals vitamine K2, hennep proteïne poeder, psyllium, edelgistvlokken en L-tryptofaan tabletten. Daarnaast hebben ze ook aanbiedingen voor producten zoals vitamine D3, vegan proteïne poeder, omega-3 algenolie en marine phytoplankton capsules. In hun laatste berichten kondigen ze aan dat de verzendkosten zijn gestegen en dat ze begrip vragen voor deze verandering. Ze delen ook informatie over het omgaan met een winterdip en de relatie tussen goji en de ORAC-waarde. Voor vragen of informatie kunnen klanten contact opnemen via het contactformulier op hun website. De verzendkosten zijn gratis vanaf 45 euro in Nederland, en variëren voor.

Wil je weten wat Health-Winkel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health-Winkel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health-Winkel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health-Winkel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Health-Winkel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health-Winkel.nl

Bezoekers bekeken ook