Kennisgeving ontvangst aanvraag Ideële standplaatsvergunning Dorpsplein te Westervoort

DeWestervoortgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag Ideële standplaatsvergunning Dorpsplein te Westervoort.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 29 november 2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een Ideële standplaatsvergunning voor 22 december 2023 op het Dorpsplein te Westervoort. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000743. De aanvraag betreft:Ideële standplaatsvergunningProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via apv@1stroom.nl of telefoonnummer 088-695 3000.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWestervoortgids.nl op 19-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Westervoort, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWestervoortgids.nl
Redactie deWestervoortgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Westervoort
  2. gmb-2023-540536

Gerelateerde berichten