Kennisgeving ontvangst aanvraag ontheffing winkeltijdenwet, Dorpsplein 6 te Westervoort

DeWestervoortgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag ontheffing winkeltijdenwet, Dorpsplein 6 te Westervoort.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 11 oktober 2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een ontheffing winkeltijdenwet op24 en 31 december 2023 op de locatie Dorpsplein 6 te Westervoort. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 23SZ0704.ProcedureNadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via apv@1stroom.nl of telefoonnummer 088-695 3000.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWestervoortgids.nl op 31-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Westervoort, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWestervoortgids.nl
Redactie deWestervoortgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Westervoort
  2. gmb-2023-460422

Gerelateerde berichten