Kennisgeving besluit op aanvraag vergunning voorwerp op of aan de weg Animo te Westervoort

DeWestervoortgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag vergunning voorwerp op of aan de weg Animo te Westervoort.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 26 september 2023 een besluit genomen op de aanvraag voor een vergunning voor voorwerpen op of aan de weg, wegwijsbordjes vlooienmarkt Animo met zaaknummer 23SZ0662 op locaties naar Emmerik 5 te Westervoort, Rivierweg,Broeklanden,Klapstraat Emmerik,Dorpsplein en Zuidelijke Parallelweg. De aanvraag vergunning is toegekend.InzageDe stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureTegen hetbesluit kunt u bezwaar maken. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan gemeente gemeente Westervoort, team VTH postbus 40, 6930 AA te Westervoort. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op datum 27 september 2023 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via apv@1stroom.nl of telefoonnummer 088-695 3000.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deWestervoortgids.nl op 29-9-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Westervoort, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deWestervoortgids.nl
Redactie deWestervoortgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Westervoort
  2. gmb-2023-415717

Gerelateerde berichten