Gastouderopvang de Peutertjes

Gastouderopvang de Peutertjes is een Kinderopvang gelegen aan Lange Griet 39 in Westervoort.

Meer informatie over Gastouderopvang de Peutertjes in Westervoort

Ik ben José Matser, een ervaren gastouder die gespecialiseerd is in de opvang en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik werk met het KIKI ontwikkelingsprogramma en heb alle benodigde diploma's, een verklaring omtrent gedrag en een kinder-EHBO opleiding. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste pedagogische ontwikkelingen en creatieve ideeën via het "Kennis Netwerk Gastouderopvang". Mijn doel is om kinderen van werkende ouders een gezellige en vertrouwde omgeving te bieden. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen, knutselen en spelletjes te doen. Omdat ik meerdere kinderen tegelijk opvang, hebben ze altijd "vriendjes" om mee te spelen. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten. Ik hecht waarde aan de 3 r's (lezen, schrijven en rekenen), maar geef kinderen ook de ruimte om zichzelf te zijn. Er is een ruim aanbod aan speelgoed en spelletjes aanwezig. Mijn opvoedingsdoelen zijn gebaseerd op de 4 basisdoelen van prof. J.M.A. Riksen-Walraven: emotionele veiligheid bieden, persoonlijke competenties ontwikkelen, sociale competenties ontwikkelen en het aanleren van normen, waarden en cultuur.

Wil je weten wat Gastouderopvang de Peutertjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouderopvang de Peutertjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang de Peutertjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang de Peutertjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Gastouderopvang de Peutertjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouderopvang de Peutertjes

Bezoekers bekeken ook