Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever"

Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever" is een Vereniging of organisatie gelegen aan Het Huyfken 15 in Westervoort.

Meer informatie over Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever" in Westervoort

Liever Sportiever is de dovensportvereniging van Gelderland die sportieve en sociale activiteiten organiseert. De vereniging is er speciaal voor doven die graag samen willen sporten en hoopt hen uit hun sociale isolement te halen. Door middel van handgebaren en spraakafzien kunnen de deelnemers makkelijk contact leggen. Plezier en toegankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Liever Sportiever en nieuwe deelnemers worden dan ook gemakkelijk opgenomen in de groep. Iedereen, doven en slechthorenden, maar ook mensen met affiniteit met de dovencultuur, zijn van harte welkom bij de vereniging. Als je ouder bent dan 16 jaar en wilt sporten of gezelligheid wilt opzoeken, kun je lid worden van Liever Sportiever.

Wil je weten wat Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Doven Sport Vereniging "Liever Sportiever" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doven Sport Vereniging “Liever Sportiever”

Bezoekers bekeken ook