Cardio Gym Westervoort

Cardio Gym Westervoort is een Sportschool gelegen aan Het Vergun 5 in Westervoort.

Meer informatie over Cardio Gym Westervoort in Westervoort

Bij Cardio Gym Westervoort staat afwisseling in het sporten en professionele begeleiding centraal. Ze hebben een fitnessruimte van 700m2 met een ruim assortiment aan fitnesstoestellen voor zowel cardio- als krachttraining. Er is ook een middenterrein voor functional fitness en een uitgebreid crossgym-rek. Gediplomeerde instructeurs zorgen voor een goede en persoonlijke workout. Daarnaast worden er dagelijks ongeveer 55 groepslessen gegeven in 4 goed uitgeruste zalen. Naast het verbeteren van je gezondheid en uithoudingsvermogen, zorgen deze lessen ook voor veel plezier. Ze werken samen met Henk Scholing Fysiotherapie, die een praktijk heeft in het fitnesscentrum. Verder hebben ze kleedkamers met kluisjes, douches en een infrarood sauna. En voor en na het sporten kun je terecht bij hun gezellige bar. Om lessen te reserveren kun je de MYLOGIFIT app gebruiken. De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 08:30 - 22:00, op vrijdag van 08:30 - 21:30, op zaterdag en zondag van 09:00 - 13:00. Tijdens feestdagen gelden er aangepaste openingstijden. Je kunt contact opnemen met Cardio Gym Westervoort via de website, e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Cardio Gym Westervoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cardio Gym Westervoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cardio Gym Westervoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cardio Gym Westervoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Cardio Gym Westervoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cardio Gym Westervoort

Bezoekers bekeken ook