Cannondale / Reerink Rijwielen

Cannondale / Reerink Rijwielen is een Fietsenwinkel gelegen aan Dorpstraat 90 in Westervoort.

Meer informatie over Cannondale / Reerink Rijwielen in Westervoort

Reerink Rijwielen is een fietsenwinkel met een hoge klantbeoordeling van 9.1 op basis van 591 individuele klantbeoordelingen. Ze hebben een ruim aanbod aan elektrische fietsen, perfect voor zowel in de stad als daarbuiten. Deze fietsen zijn comfortabel, makkelijk in gebruik en hebben een sterke motor. Daarnaast is Reerink Rijwielen ook dé mountainbikewinkel in de regio, met filialen in Arnhem en Westervoort. Ze verkopen onder andere de merken Cannondale, Scott en Trek. Momenteel hebben ze een aanbieding voor de Cannondale Scalpel 2 Demo, een XC-racebike met baanbrekende vering en een agressieve geometrie. Normaal gesproken kost deze fiets bijna €7000, maar nu is hij te koop voor €4990. Als je van plan bent om een fiets aan te schaffen, raden ze aan om langs te komen bij Reerink Rijwielen. Ze hebben ook een grote opruiming van Cannondale fietsen van modellen uit 2022 of eerder, en bieden een breed scala aan accessoires van Cannondale aan.

Wil je weten wat Cannondale / Reerink Rijwielen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cannondale / Reerink Rijwielen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cannondale / Reerink Rijwielen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cannondale / Reerink Rijwielen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Cannondale / Reerink Rijwielen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cannondale / Reerink Rijwielen

Bezoekers bekeken ook