Cafetaria de Uithoek

Cafetaria de Uithoek is een Cafetaria gelegen aan Korte Griet 1 in Westervoort.

Meer informatie over Cafetaria de Uithoek in Westervoort

Cafetaria De Uithoek is een bekende plek in Westervoort en omgeving. De cafetaria is al sinds 1995 in handen van dezelfde familie en staat bekend om de kwaliteit en snelle service. Je kunt hier terecht voor een snelle hap voor thuis of onderweg, maar ook voor een goede lunch of diner. Het assortiment is breed en vers, met onder andere diverse schotels, schnitzels, halve haan, shoarma, slagershamburgers en een kindermenu met een verrassing. In de wintermaanden wordt er ook zelfgemaakte erwtensoep geserveerd. De cafetaria steunt lokale ondernemers en doneert maandelijks aan goede doelen. Er is ook een uitgebreid vega assortiment en er zijn opties voor voedselintoleranties en halal. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Cafetaria de Uithoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Uithoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Uithoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Uithoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar Cafetaria de Uithoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Uithoek

Bezoekers bekeken ook