BakkersCafé Koenen - De Wyborgh

BakkersCafé Koenen - De Wyborgh is een Bakkerij gelegen aan Dorpsplein 39 in Westervoort.

Meer informatie over BakkersCafé Koenen - De Wyborgh in Westervoort

Bakkerij Koenen uit Westervoort verrast met een nieuw assortiment banket, dat voor het eerst in eigen huis wordt geproduceerd. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Patisserie Christiaan. Het gebak is vanaf september verkrijgbaar en belooft om de vingers bij af te likken. Daarnaast biedt Bakkerij Koenen ook andere lekkere producten aan, zoals broden en vers belegde broodjes. Bestellingen worden de volgende dag al in de winkels bezorgd. Ook heeft de bakkerij een Bakkerscafe waar heerlijke broodjes en gebakjes geserveerd worden. Er is momenteel een vacature voor een verkoopmedewerker in het Bakkerscafe in Westervoort. Ten slotte kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Bakkerij Koenen om op de hoogte te blijven van kortingen, tips en nieuws.

Wil je weten wat BakkersCafé Koenen - De Wyborgh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BakkersCafé Koenen - De Wyborgh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BakkersCafé Koenen - De Wyborgh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BakkersCafé Koenen - De Wyborgh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar BakkersCafé Koenen - De Wyborgh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BakkersCafé Koenen – De Wyborgh

Bezoekers bekeken ook