2Switch Westervoort

2Switch Westervoort is een Kringloopwinkel gelegen aan Het Vergun 17 in Westervoort.

Meer informatie over 2Switch Westervoort in Westervoort

Kringloopwinkel 2Switch Westervoort is een moderne en gezellige winkel met twee verdiepingen vol tweedehands goederen. De winkel biedt allerlei gemakken, zoals een lift, toiletten, pinmogelijkheden en zelfs een drank- en snoepautomaat. Het assortiment is gevarieerd, van speelgoed tot meubels en van kleding tot boeken. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0900-0205. Als je goederen wilt doneren, biedt 2Switch een ophaalservice aan waarbij je zelf een afspraak kunt inplannen of je kunt de goederen afleveren bij een van hun kringloopwinkels. Daarnaast bieden ze ook een inboedelservice aan voor het opruimen van woningen tegen een passende prijs.

Wil je weten wat 2Switch Westervoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Westervoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Westervoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Westervoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Westervoort. Opzoek naar 2Switch Westervoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Westervoort

Bezoekers bekeken ook